top of page
  • Forfatters billedeAshraf T.E

Weight gainer


1️⃣Hvad er det:

Weight gainer er et kosttilskud som indebærer en blanding af proteiner, kulhydrater og fedt


2️⃣Hvad er dets effekt:

Vægtøgning


3️⃣Formål:

Hjælpe en med at indtage en ’’masse’’ kalorier igennem væske fremfor mad


4️⃣Bivirkninger:

Vægtøgning – Har du ikke taget forbehold for dit kalorieindtag, kan weight gainers være vejen til en masse ekstra kalorier. Urenhed og dårlig mave er også andre symptomer/bivirkninger som ofte er nævnt


5️⃣Hvem bør indtage det?

Personer, som har ekstraordinært svært ved at øge deres kropsvægt igennem mad, og selv der er jeg ikke tilhænger af det.


6️⃣Er det pengene værd?

I min optik er weight gainers oftest ikke pengene værd. Proteinmængden er generelt ret lav, og kulhydrater og fedt kan i min optik findes bedre steder. Derudover er jeg større tilhænger af man øger sit kalorieindtag gennem reel mad og derved sin mavesæk, fremfor igennem pulver. Protein er derudover ’’dyrere’’ at spise sig til, fremfor kulhydrater og fedt, som kan købes for billige penge (ris og pasta koster en del mindre end kylling og oksekød)


7️⃣Hvad gør jeg?

Jeg har personlig aldrig indtaget weight gainers. Jeg har aldrig haft udfordringer med at indtage nok mad (med mindre jeg har haft nogle personlige ting). De perioder hvor det har været svært, anbefaler jeg f.eks. at lave en shake derhjemme indeholdende: Proteinpulver, banan, havregryn, peanut butter, dadler og nødder f.eks.

27 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Fiskeolie

Comments


bottom of page